Contacteaza-ne

Despre proiect

Ansamblul Rezidential CITADEL – TUNARI 2 este un concept modern care oferă intimitate, liniște și confort. Compus din 20 de vile (10 tip DUPLEX si 10 vile INDIVIDUALE), ansamblul creează un sentiment de comunitate liniștită și de siguranță deplină, toate acestea reflectându-se și din cadru natural foarte frumos. Fiecare casă beneficiază de spațiu verde atât în fața, cât și în spatele imobilului. De asemenea, fiecare casa va dispune de 2 locuri de parcare.

RĂSPUNDE
TUTUROR CERINȚELOR

Casele răspund tuturor cerințelor unei familii cu 3 – 4 membri. Astfel, fiecare casă este proiectată cu 3 dormitoare și 3 bai, fiind ideală unei familii cu 2 copii, fie unei familii cu 1 copil și 1 persoană în vârstă. Toți beneficiază de aceleași condiții de confort, de spațiu și de atmosferă degajată.

FINISAJE
DE ÎNALTĂ CALITATE

Toate casele dispun de un grad foarte ridicat de eleganță și calitate. Începând de la calitatea materialelor, până la grija cu care acestea au fost realizate. Design-ul interior atent gândit, alegerea materialelor care să corespundă cu tendințele actuale sunt detaliile care fac diferența între o casă obișnuită și una cu personalitate și care conferă caselor eleganță, lux și rafinament deosebit.

GARANȚIA CONSTRUCȚIEI
SOLIDE ȘI DE CALITATE

Începând de la momentul “zero”, orice client poate urmării fiecare stadiu prin care viitoarea sa casă a trecut. Echipele noastre, sub îndrumarea strictă a directorului tehnic împreună cu dirigintele de șantier și arhitectul structurist, au avut grijă să respecte 100% proiectul. La predarea caselor fiecare client beneficiază atât de cartea tehnică a construcției, cât și de un set de fotografii în care sunt evidențiate etapele de construcție, astfel încât certitudinea calității să fie garantată.

CINE SUNTEM?

Având o experiență foarte vastă în domeniul dezvoltărilor imobiliare și a constructiilor începând din anul 2004, compania s-a remarcat pe piața imobiliară prin proiecte rezidențiale de dimensiuni medii și prin execuția de case individuale private de calitate inegalabilă, la prețuri corecte, fără intermediary și fără speculații. Compania a fost condusă pe principiul calității și nu a cantității. Deși spre deosebire de marii jucători din piață nu are un portofoliu care să conțină sute de unități, compania noastră se evidențiază prin calitatea desăvârșită a lucrărilor, fapt ce a condus la un lucru foarte important: NICIO PLÂNGERE SAU RECLAMAȚIE din partea clienților noștri. Întotdeauna compania a livrat exact ceea ce a promis și și-a asumat prin contractele cu clienții săi.